Automatizari porti

A discuta despre automatizari porti este o activitate complexa, care solicita foarte mult timp si care aduce in atentie avantajele unui produs de calitate, confortul sporit pe care acesta il asigura si satisfactiile garantate. Totodata, se impune si sa subliniem dezavantajele si limitele unor categorii de produse, problem pe care le intalnesc persoanele care aleg gresit si costurile ulterioare pe care le presupune instalarea unor automatizari care nu corespund din punct de vedere calitativ.

Bineinteles ca in activitatea noastra nu intalnim doar clienti care au posibilitatea de a plati pentru o automatizare de calitate. Obisnuim ca acelora care au un buget limitat sa le recomandam sa astepte un timp,  pana cand vor putea aloca o suma pentru un produs superior in loc sa opteze pentru unul economic.

Pe parcursul timpului, instaland automatizari porti, am invatat sa facem diferenta intre furnizori si sa gasim argumente pentru care sa fin capabili sa recomandam sau nu recomandam anumite produse. In acest sens, sfatuim clientii ca este in avantajul dumnealor sa opteze pentru actionare manuala a portilor in defavoarea unei automatizari de slaba calitate.automatizari porti batante 2

Automatizarea are rolul, in primul rand, sa usureze viata beneficiarului care o exploateaza, sa ii ofere satisfactie si confort. Asta face intotdeauna o automatizare de buna calitate, care are capacitatea de a raspunde prompt la comenzi, nu se blocheaza, lucreaza cursiv si silentios.

Este important sa prezentam si reversal acestei situatii, atunci cand, economisind sau optand din lipsa de informatii pentru o solutie de slaba calitate, clientul intampina o serie de neplaceri care au rolul de a-i genera disconfort, stress, nervi, costuri suplimentare si, cel mai neplacut pentru noi, de a altera relatia cu furnizorul. A alege automatizari porti pe care le recomanda doar pretul scazut inseamna, de cele mai multe ori a anula toata satisfactia pe care o astepti atunci cand iti imaginezi cum vei exploata relaxat si cum te vei bucura de investitia facuta. Inseamna telefoane periodice date furnizorului, interventii dese pentru service, porti blocate, dimineti sau seri agitate …

Experientele pe care le-am avut cu furnizorii de sisteme de automatizari porti, bune sau neplacute, ne-au invatat sa optam pentru solutii de buna calitate. Astfel, am ales sa utilizam automatizari porti de la NICE in activitatea curenta, avand incredere in furnizor si ani de experienta in montajul, activitatea de service si exploatarea produselor.

Putem oferi automatizari pentru toate tipurile de porti, indiferent daca vorbim despre porti pentru acces pietonal sau acces auto:

–       batante – intr-un canat sau doua;

–       culisante – dintr-o foaie sau doua;

–       autoportante – dintr-o foaie sau doua;

Actionarea portilor se face cu telecomanda, receptorul putand primi comenzi de la un numar nelimitat de telecomenzi.

Automatizarea portilor se preteaza atat pentru casele unifamiliale, cat si pentru cartierele rezidentiale, unde exploatarea este realizata de un numar mare de utilizatori. In functie de traficul estimat ( numarul de utilizatori care vor exploata produsul) se calibreaza motorul si se opteaza pentru cea mai potrivita solutie de automatizare. Aceste informatii trebuiesc oferite de beneficiar pentru ca producatorul sa stie ce tip de automatizare sa integreze in proiect.