Foisoare de lemn

Foisoarele de lemn sunt elemente decorative extrem de populare, pe care le intalnim frecvent in curtile caselor, in parcuri, in curtile pensiunilor de la munte. Au un aspect estetic deosebit, aducand o data cu instalarea lor intr-un spatiu, un aer de relaxare si buna dispozitie.

Realizam foisoare de lemn pe comanda, proiectandu-le astfel incat sa se integreze in spatiul pe care beneficiarul doreste sa-l ocupe sis a raspunda nevoii pentru care au fost comandate.

Foisoarele sunt structuri de lemn, avand urmatoarele caracteristici:

–       compuse din 4, 6 sau 8 laturi, in functie de preferintele clientilor;

–       au acoperisul tuguiat, dand impresia de inaltime si verticalitate;

–       au laturile simple, formate doar din barne drepte sau au laturi protejate de balustrade, pereti la semiinaltime sau pereti intregi, din grille de lemn;

–       sunt invelite cu sindrila bituminoasa;

–       sunt accesorizate cu scaune sau mese din lemn, de cele mai multe ori respectand forma laturilor foisorului;

–       sunt decorate cu plante agatatoare sau tufe de trandafiri, devenind elemente decorative deosebit de spectaculoase;foisor simplu

Foisoarele de lemn sunt structuri care se potrivesc oricarei zone si care arata la fel de bine atat la campie, cat si la munte. Instalat in curte, unui foisor devine un refugiu pentru toata familia care se va bucura de clipe minunate petrecute in natura.

Pentru clientii care iubesc ideea de a pregati un gratar pentru prieteni, se pot realiza foisoare de lemn alaturi de structura unui gratar sau pot ingloba in ele un gratar, devenind astfel locul favorit pentru prepararea si servirea mesei.

Foisoare de lemn intalnim frecvent in parcuri unde, persoane de toate varstele se aduna pentru a se bucura de aer curat, pentru a socializa sau a petrece timpul alaturi de prieteni. Foisoarele de mari dimensiuni amplasate in parcuri sunt utilizate cu precadere pentru desfasurarea de activitati culturale, aici referindu-ne la spectacole de teatru pentru copii si adulti, fanfare, mici concerte ale copiilor. Aceste produse au rolul de a proteja persoanele de factorii meteo: ploaie, zapada, vant atunci cand au peretii protejati.

Ceea ce ne bucura pe noi, ca si producatori, este faptul ca foisoarele de lemn plac tuturor. Nu am intalnit pana acum o persoana care sa ne spuna ca nu-si doreste in curte un foisor de lemn. Conteaza pentru fiecare viitor beneficiar insa ca acel foisor sa fie in concordanta cu mediul ambiental, sa se incadreze cu arhitectura casei, pensiunii, sa respecte cromatica si design-ul celorlalte accesorii sau elemente decorative.

Astfel, este important sa stiti ca foisoarele se pot vopsi in orice culoare doriti sau pot fi lacuite cu lac de diferite nuante, in functie de esenta de lemn pe care o agreati.

Fiind produse pe comanda, suntem siguri ca vom proiecta si realiza foisorul pe care vi-l doriti, exact asa cum vi-l doriti.