Marchize

Promovam marchize ca elemente exterioare cu caracter decorativ, care protejeaza de soare sau ploaie terasele sau ferestrele; fixe sau extensibile, sunt extrem de apreciate atat pentru utilitate cat si datorita aportului estetic.

Marchizele sunt produse uzuale, pe care le intalnim la tot pasul. Fie ca acopera intrarea intr-un magazin, fie ca decoreaza o florarie sau ne protejeaza terasa, marchizele sunt o pata coloristica in mediul nostru de viata. Oferim marchize intr-o gama foarte larga de culori, de obicei imbinate cate doua sau trei, avand un aspect vesel si dinamic. Se pot fabrica marchize pe comanda, la dimensiunile necesare fiecarui proiect in parte. In cazul in care spatiul care trebuie acoperit este foarte mare, se pot monta mai multe marchize una in prelungirea celeilalte, raspunzand astfel nevoii de optimizare.marchize
In functie de locul in care sunt amplasate, diferentiem intre:
•    marchize montate la usa de la intrare;
•    marchize pentru terasa;
•    marchise pentru gradina;
•    marchize care protejeaza vitrinele magazinelor;
•    marchize pentru terasele restaurantelor si cluburilor;
•    marchize pentru protectia balconului;
•    marchize pentru protectia ferestrelor;
•    marchize pentru protectia autoturismului;
In functie de modul in care sunt realizate, se disting doua tipuri de marchize:
•    marchize fixe – realizate din confectie metalica, fier forjat sau alte solutii, acoperite cu material textil sau policarbonat;
•    marchize retractabile – avand brate care sustin si intend materialul textil, acesta rulanduse pe un ax;
In functie de tipul actionarii, diferentiem intre:
•    marchize cu actionare manuala – in majoritatea cazurilor manivela;
•    marchize cu actionare electrica – motoare tubular, actionate cu intrerupator sau telecomanda;
Pentru acele marchize actionate electric, recomandam beneficiarilor sa opteze pentru montarea unor senzori de ploaie si vant. Asa cum mentionam anterior, rolul marchizelor este acela de a asigura protectie solara. Structura lor poate fi afectata de furtuni si vant puternic, astfel ca recomandarea producatorilor este sa fie stranse in caz de fenomene meteo nefavorabile. O data instalati senzorii insa, acestia vor comanda strangerea sau deschiderea unei marchize in functie de starea vremii.
Montajul unei marchize se recomanda a fi realizat de profesionisti. Majoritatea producatorilor ofera un termen de garantie cuprins intre 2 si 5 ani pentru marchize retractabile dar conditioneaza aceasta garantie de un montaj realizat corect. Structura unei marchize este rigida dar, montata gresit, poate fi avariata sau isi poate pierde rezistenta in timp. Din acest motiv, ii sfatuim pe beneficiarii care se gandesc sa opteze pentru montarea unei marchize la prieteni si cunoscuti, sa opteze pentru servicii calificate.marchize 1Firma noastra importa marchize retractabile din Cehia, avand garantia unui parteneriat de durata si a unor produse inalt calitative. Experienta partenerului pe care il reprezentam ne-a adus atat noua cat si beneficiarilor nostri satisfactii si incredere in produs.

Promovam un produs deosebit, avand certificare CE si 5 ani termen de garantie, indiferent de tipul actionarii ( manuala sau electrica). Piata romaneasca solicita de cele mai multe ori marchize ieftine, comparand produsele pe care le oferim cu marchize gasite in magazinele de bricolaj.

Depunem eforturi sa le explicam clientilor ca am ales sa promovam marchize superioare, care ofera satisfactii pe termen lung si care nu au nevoie de interventii dese pentru service.