Modele garduri

Atunci cand clientii solicita modele de garduri, un producator trebuie sa fie pregatit sa inteleaga asteptarile respectivului beneficiar si fie capabil sa-i puna la dispozitie o gama larga de modele din care sa isi poata alege produsul visat. Datorita experientei pe care o avem ca si producatori, putem pune la dispozitia beneficiarilor nostri modele de garduri realizate din materiale diverse, de sine statatoare sau combinate, astfel incat sa existe un punct de pornire atunci cand se doreste alegerea unui produs.

Preferam insa ca discutia cu clientii sa fie purtata altfel, pornind de la ascultarea si intelegerea ideilor, nevoii, dorintelor cu care o persoana ne trece pragul. Incercam sa purtam discutii deschise, transparente cu clientii, astfel incat sa putem obtine toate detaliile care ne vor ajuta in definirea produsului ideal pentru respectivul client. Consideram ca fiecare persoana care ajunge la noi are o idée, un produs favorit si o viziune asupra modului in care trebuie sa arate casa, curtea si gardul sau, doar de modul in care vom relationa depinzand ca aceasta viziune sa se transforme in realitate.modele garduri

Putem porni intr-o discutie de la modele de garduri pe care noi le punem la dispozitia clientului, astfel incat sa existe un punct de pornire in discutie si putem combina elemente, modele si idei, astfel incat sa ajungem la conceptul final.

Alegerea unui model de gard trebuie sa inceapa cu alegerea materialului din care urmeaza sa fie fabricat. Astfel, pentru un producator este vital ca beneficiarul sa stie ce isi doreste, cel putin in ceea ce priveste materia prima pe care urmeaza sa o foloseasca.

In procesul de productie a gardurilor, utilizam atat modele din colectiile noastre, cat si modele propuse de clienti. De multe ori clientii vin la noi cu un model agreat, pe care il obtin din diferite surse:

–       de pe internet – este suficienta o cautare pe motoare de cautare si obtineti o varietate de modele, trebuie doar sa folositi cuvintele potrivite;

–       fotografiind diverse garduri ale vecinilor, prietenilor sau intalnite intamplator pe strada;

–       create de specialisti in design de produs sau de arhitecti;

–       de la firme concurente;

Se intampla insa, de foarte multe ori, ca un client sa ajunga la noi sis a ne spuna ca isi doreste “un gard frumos”, fara a sti exact ce se asteapta, fara a avea o viziune asupra produsului finit. Atunci cand ne intalnim cu astfel de situatii, este important sa purtam o discutie elaborate cu viitorul beneficiar, pentru a putea trasa cateva elemente definitorii ale viitorului produs. Totodata, in acest moment ne intereseaza caracteristicile proiectului ( dimensiuni in special) si bugetul care poate fi alocat, astfel incat sa putem propune modele de garduri care sa se incadreze in puterea de achizitie a viitorului beneficiar.

Mai jos aveti cateva modele de garduri metalice, din fier forjat si din lemn, care sa va inspire , in cazul in care aveti nevoie de un punct de pornire. Pentru mai multe idei, asteptam sa ne contactati. Va oferim gratuit servicii de consiliere si cotatii de prêt pentru proiectul dumneavoastra in momentul in care vom stabili care sunt caracteristicile proiectului.