Pret rulouri exterioare

Indiferent de produsele pe care le cumparam, intotdeauna suntem interesati si de pretul respectivelor produse. Atunci cand discutam despre pretul rulourilor exterioare, trebuie sa luam in calcul o multime de variabile. Multi dintre clienti ne solicita pret pe metru patrat sau pe bucata. Este imposibil sa putem raspunde corect la intrebarea “cat costa 4 rulouri?” sau … “avem de acoperit 16mp, care este pretul?”.

Cand calculam pret pentru rulouri exterioare, luam in calcul:

–       dimensiuni exacte ale ruloului;

–       tipul produsului: rulou aplicat sau rulou suprapus;

–       caracteristici: rulou standard sau rulou cu plasa de insecte incorporata;

–       culoare – standard, imitatie de lemn, culoare speciala;

–       tipul de actionare: manuala ( ce fel de actionare manuala) sau electrica ( ce fel de automatizare);

–       servicii adiacente: masuratori, transport, montaj;pret rulouri exterioare

In relatia cu partenerii din tara care distribuie produsele noastre, este simplu: am calculate preturi pentru dimensiuni stabilite din 10 in 10 centimetri, atat pe latime cat si pe inaltime si am realizat liste de preturi tip tabel, din care isi pot lua singuri pretul pe dimensiuni. La acest pret adauga costurile suplimentare generate de culorile care implica adaos, de automatizarisi serviciile suplimentare.

Atunci cand lucram insa cu clienti finali, este nevoie sa purtam o discutie mai detaliata, in cadrul careia sa obtinem informatiile de care avem nevoie sip e care vi le-am prezentat mai sus. De multe ori ne lovim de faptul ca beneficiarii care ne solicita prêt nu au dimensiunile exacte ale ferestrelor. Ii rugam in acest caz sa masoare cu instrumentele care le sunt la indemana ( o rigla, un metro de croitorie sau o ruleta) sis a ne transmita cotele, asa cum le-au masurat. Deoarece preturile difera din 10 in 10 centimetri, este greu de crezut ca in urma unei masuratori realizate de colegii nostri se vor obtine diferente foarte mari si o crestere a ofertei. Ne dorim ca beneficiarii nostri sa inteleaga ca specificul activitatii noastre este de productie, serviciile supliementare de masuratori pe care le oferim sunt gratuite doar pentru clienti si nu ne permitem sa efectuam deplasari pentru a masura tuturor persoanelor care isi doresc sa primeasca o cotatie de pret.  In cazul in care oferta noastra este considerata avantajoasa,  se dau in lucru rulourile doar in urma efectuarii masuratorilor exacte de catre colegii nostri.

In procesul intocmirii cotatiilor de pret pentru rulouri exterioare amm luat in calcul doar elemente componente superioare, fara a ne propune sa venim pe piata cu cele mai ieftine produse. Oferim un produs de calitate superioara, la un pret corect, reflectat intr-un proces tehnologic modern de fabricatie, la standarde europene,  suplimentat de servicii complete oferite de specialisti cu experienta in domeniu. Dorinta noastra este sa fin perceputi ca fiind un producator care ofera un produs foarte bun, alaturi de servicii specializate de buna calitate, chiar daca nu este cel mai ieftin.

Pentru proiectele dumneavoastra ne puteti trimite pe mail solicitari de pret pentru rulouri exterioare. Va oferim gratuit cotatii de pret, informatiile de care aveti nevoie, sfaturi si pareri avizate. Ne dorim sa construim parteneriate si ne sustinem promotorii din Bucuresti si din tara cu toate materialele si informatiile de care au nevoie.