Pret usi garaj

Algoritmul de calcul al unui prêt pentru usi de garaj este dependent in primul rand de complexitatea produsului si de accesoriile pentru care clientul opteaza. Pentru a putea avansa clientului o oferta de prêt usi garaj, avam nevoie sa stim exact:

–       ce tip de usa de garaj doreste: sectionala sau tip rulou;

–       daca discutam de o usa de garaj tip rulou, trebuie sa stim ce tip de lamele doreste clientul;

–       importanta este culoarea: daca este o culoare standard sau una care se aduce pe comanda; daca este vopsitorie sau imitatie de lemn; daca se alege din catalogul de nuante sau este nevoie sa apelam la vopsitorie in camp electrostatic;

–       ce tip de actionare se doreste: manuala sau automatizata; daca se opteaza pentru automatizare, trebuie sa stim daca se dorste ca actionarea sa fie facuta cu intrerupator sau cu telecomanda;

–       ce alte accesorii isi doreste clientul: ferestre, usa pietonala, celule foto, mai multe telecomenzi, posibilitatea de a actiona usa atat cu intrerupator cat si cu telecomanda; totodata, este important sa stim deca se opteaza pentru un sistem de securizare a accesului;

–       serviciile dorite: consiliere, masuratori, transport, montaj;usi garaj pret

Pentru partenerii cu care colaboram, punem la dispozitie cataloage si liste complete de preturi pentru toate tipurile de usi de garaj pe care le fabricam. Astfel, oferim liste de preturi sub forma de tabele, pe cote, astfel incat se fie simplu de calculate un pret pentru orice dimensiune de usa de garaj. La pretul usii, este simplu sa se adauge costul automatizarii, am montajului sau alte accesorii dorite de beneficiar.

Pentru clientii finali care ne contacteaza, oferim gratuit serviciile de consiliere si ofertare. Pentru a obtine de la noi gratuit prêt pentru usi de garaj, trebuie sa ne trimiteti un mesaj cu toate informatiile neesare, asa cum am precizat anterior. Va transmitem pa mail o oferta completa, personalizata, pentru proiectul dumneavoastra. Daca va este mai simplu, ne puteti suna, iar unul dintre colegii nostri va calculeaza pe loc un pret. Totodata, va sta la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare sau neclaritati, sfatuindu-va cum sa alegeti cel mai bun produs pentru garajul dumneavoastra.

Pentru noi este o prioritate sa venim in intampinarea clientilor care ne cer pret pentru usi de garaj cu o oferta competitiva, astfel incat beneficiarul sa fie multumit iar achizitia sa nu fie perceputa ca un efort financiar. Deoarece dorim sa oferim doar produse de buna calitate, nu putem oferi intotdeauna cel mai mic pret.

Ne pozitionam ca fiind un furnizor de produse de buna calitate, pentru care practicam o politica de pret corecta, avantajoasa pentru ambele parti.  Nu suntem cea mai ieftina companie de pe piata si nu avem ca obiectiv sa vindem cele mai ieftine produse, important pentru noi este sa ne diferentiem prin calitatea serviciilor si printr-o relatie de lunga durata construita cu beneficiarul, relatie pe care ne-o dorim bazata pe incredere si satisfactie.

Selectam cu grija partenerii pe care ii reprezentam si reusim astfel sa venim pe piata cu produse competitive, pentru care oferim 5 ani termen de garantie. O garantie extinsa inseamna un produs superior si un plus de incredere pentru beneficiarul care il va exploata.