Proiecte de case ieftine din lemn si cu mansarda

Solicitarile din teritoriu dar si situatia economica actuala au determinat o cerere crescuta pentru proiectarea si realizarea unor case cat mai ieftine, realizate pe structura din lemn si avand mansarda la nivelul superior.

Principalele probleme care trebuie luate in considerare la proiectarea unei case din lemn ieftine sunt cele legate de destinatia viitoarei case si structura acesteia. Indiferent de solutia constructiva aleasa, o casa ieftina din lemn poate fi construita intre anumite limite de buget.

Va punem la dispozitie planuri si solutii pentru case americane si canadiene / din lemn si cu mansarda, astfel incat sa beneficiati de cele mai bune sfaturi. Renuntarea la anumite elemente poate determina o calitate mai slaba a unei constructii, lucru nedorit atat pentru constructor cat si pentru beneficiarul final al lucrarii.

Materiale utilizate

Materialele folosite sunt cele care determina in cea mai mare parte pretul final al constructiei. Alegerea unor materiale foarte ieftine poate avea consecinte nefaste asupra viitoarei locuinte. Sfatul specialistilor nostri este acela de a gasi o solutie de compromis care sa imbine o eficienta ridicata a materialelor de constructii in acelasi timp cu un cost scazut si cu obtinerea unui proiect cat mai ieftin.case cu mansarda

Casele din lemn americane si canadiene sunt construite avand la baza solutii diferite. Proiectarea unei astfel de case se face in mod diferit, varianta finala fiind una adaptata cerintelor dvs. Toti clientii nostri isi doresc o casa cat mai ieftina, insa nu trebuie sa se faca rabat de la calitate in detrimentul altor lucruri. Inginerii nostri va vor oferi cele mai potrivite sfaturi pentru ca dvs. sa alegeti cea mai buna solutie constructiva pentru locuinta dvs.

Nu trebuie sa se faca rabat de la calitatea materialelor daca se doreste constructia unei case ieftine indiferent daca aceasta este construita din lemn si daca are sau nu are mansarda.

Proiectantii nostri sunt autorizati si pot oferi cele mai potrivite solutii constructive pentru locuinta dvs, indiferent daca aceasta este o simpla casa din lemn (fara etaj) sau daca aceasta are instructura si o mansarda realizata pe structura de rezistenta avand la baza lemnul.

Furnizorii nostri sunt in masura sa ne ofere materiale de constructii la preturi preferentiale, propotionale, preturi pe care le utilizam in avantajul clientilor nostri.

Bugetul constructiei

Indiferent de bugetul pe care il aveti pentru constructia casei, proiectantii nostri va vor oferi cea mai buna solutie, aceasta fiind in acelasi timp si una ieftina. Daca va doriti o casa din lemn iar bugetul este limitat, o discutie cu unul dintre proiectantii nostri va poate oferi o solutie constructiva compatibila cu cerintele dvs.

In anumite cazuri, un buget limitat va determina necesitatea renuntarii la anumite caracteristici constructive: de exemplu casa va avea o camera mai putin sau va trebui sa se renunte la mansarda din lemn.

Pentru detalii suplimentare va invitam sa ne contactati cu incredere. Specialistii nostri va vor oferi vea mai buna solutie constructiva pentru proiectarea si executarea unei case din lemn ieftine si cu mansarda.